Civil Rádió FM98
| Impresszum | Médiaajánlat | International | RSS

Műsorok | Hírek | Fórumok | Műsor archívum | A Civil rádióról | Közösségi rádiózás
Online adás: Modem / Szélessáv

Fórumok - Témák

Fórumok

 

Név:
E-mail:
Beírás:
Tizenöt plusz Kilencvenhárom egyenlő:

JochKvin
2022.07.13. 13:17:05
https://ru.wikipedia.org/
сайт
[URL=https://ru.wikipedia.org/]сайт[/URL]
[url=https://ru.wikipedia.org/]сайт[/url]
[urln=https://ru.wikipedia.org/]Joy[/urln]
[link=https://ru.wikipedia.org/]сайт[/link]

[url=http://slots.ucoz.ru/index/play_free_slotopol/0-8][img]http://slots.ucoz.ru/img/megajack.png[/img][/url]

VPTR
2019.05.01. 17:56:39
Kérdésem: miért viselkedik / politizál úgy a 117 perc, mintha a KKLUBRÁDIÓ kistestvére lenne ??
Egy valóban civil rádiónak NEM a balliberális politikai vonatra kellene felülnie, hanem kellő kritikával kellene viseltetnie a ballib megmondóemberekkel szemben is, továbbá nagyobb távolságot kéne tartania a direkt politizálástól !

Kemény Dániel
2015.07.24. 12:49:20
Kedves Hallgatóink!

Elindul vadonatúj válogatásunk, az egykori Hallgassuk Újra helyén! A műsorban felidézzük a 117 perc legjobb pillanatait, minden vasárnap két órában!

Emellett programajánlóval, friss közlekedési információkkal is várom Önöket!

Tehát 117 Perc Best OF - Vasárnap 10:00 és 12:00 között!

Tóth Mónika
2015.01.03. 02:16:48
Kedves Kis Pál ésca Torz!
Tóth Mónika vagyok, a 117 Perc szerkesztő-műsorvezetője. Én készítettem Bródy Jánossal azt az interjút. Amikor előkészítettük a beszélgetést, többször is beszéltünk erről az időszakról.
Az, hogy harcoltak-e vagy sem az emberi jogokért, azt csak annak a függvényében ítélhetnénk meg, ha pontosan meghatároznánk és egyeztetnénk, hogy Ön és én és ő mit értünk harc alatt. Azt hiszem, hogy művészi alkotás amúgy is nehéz megítélni, egy alkotás mennyire "harcol" valamiért (művészi eszközökkel) avagy sem. Mindenesetre sem az Illést ismerve, sem Bródy Jánost ismerve, sem meghallgatva azt a teljes zenei anyagot - nem mondható, hogy programzenéről van szó. Ráadásul azt sem feltételezem, hogy Mensáros László egy ilyen akcióhoz adta volna a nevét és színészi karakterét. Továbbmenve - az elmúlt évtizedek és mind Bródy, mind Szörényi Levente gerincessége és következetessége (bár politikai nézeteik meglehetősen különbözőek) visszamenőleg is megmutatják, mit gondolnak a világról. DE: erről Bródy János beszélt, szerintem magában az interjúban is megemlítette, hogy pont az anyag rendszerbosszantó volta miatt, annak tompítására került a borítóra Angela Davis, ezzel téve fogyaszthatóvá az Illés akkori mondanivalóját. El kell mondanom, hogy ez számomra egyáltalán nem megemészthetetlen: nem látok Angela Davis személyében semmi kivetnivalót. Ahogy élt, alkotott, zenélt, énekelt - az a nő tiszta volt. És igen, a mindenkori uralkodó elit szereti (illetve szeretné) az ilyen erős hatású alakokat bedolgozni a saját uralmi rendszerükbe; én ennek az eseményeit látom abban, amiről Ön is ír. Sőt, továbbmegyek: nekem abban sincs semmi kivetnivaló, hogy valakinek "balos" irányultságai vannak. Attól még, hogy egy csapat, az emberek irányítására teljesen méltatlan bagázs lenyúlta és tönkretette a baloldali eszméket, még azok léteznek és lehetséges, hogy több elemében még tán igaza is van. Mással is előfordult már, hogy az erős hatású művészt politikai szolgálatba akarták állítani (többek között az elmúlt években például pont Szörényi Leventével - de becsülendő, hogy a fordulópontnál nem adta meg magát); ez történhetett Angela Davissel. Ha mindenkit negálnunk kellene, aki akkor élt és alkotott, a magyar népesség 40 éven felüli korosztályait kellene kispályára ültetnünk. Szerintem ez pazarlás és embertelen dolog lenne. Ez az én véleményem. Köszönöm, hogy hallgat minket és reagál ránk. Üdvözlettel: Tóth Mónika.

Kis Pál ésca Torz
2014.12.03. 08:40:27
Tisztelt Hölgyem/Uram. Ma reggel hallgattam az Önök műsorát, melyben Bródy Jénossal beszélgetett egy hölgy. Az ILLÉS együttes 1971-ben kiadott lemezével kapcsolatosan, Bórdy azt merlézselte mondani, hogy ők már akkor az emberi jogokért harcoltak és azért adták ki a lemezt. NEM IGAZ. Egyszerűen nem igaz. Akkor voltam fiatal és tudom, hogy Bródéykat KÖTELEZTÉK egy az akkori POLITIKAI HANGULAT számára való megfelelésre. Angela DAVIS az amerikai imperalizmus elleni balos megmozdulások ismert alakja volt.
Ezt követően sok országban megfordult azoknak a szervezeteknek a meghívására, amelyek a kiszabadításáért küzdöttek. Járt a Szovjetunióban és Magyarországon is. A baloldali értelmiség, a diákmozgalmak ifjúsága és a kommunista országok ünnepelték. A múlt század hatvanas éveinek egyik sztárja volt Ernesto Che Guevara, Daniel Cohn-Bendit, Joan Baez és Bob Dylan mellett. A szocialista béke megteremtése érdekében kifejtett tevékenységéért a Szovjetunió Nemzetközi Lenin-békedíjjal tüntette ki. EBBE A SORBA ÁLLT BE AZ ILLÉS. Bródyékkal az élen. Szeretném ha nem informáénák félre a KÖZVÉLEMÉNYT:

TM
2014.10.30. 11:31:32
Elment a hang uraim.

Ági
2014.10.23. 08:43:00
T. Civil Rádió!

3-4 évvel ezelőtt sokat hallgattam Önöket, imádtam a zenéjüket, reggeli Jó hír műsorukat ! Jártam a szerkesztőségükben is, támogatást is adtam.

Mi történt? ???Ma, október 23-án reggel 8-kor - hosszú kihagyás után - megdöbbenve hallgattam a szélsőségesen politizáló, kirekesztő gyűlöletbeszédet előadó riportalanyt, akit a riporternek nem nevezhető, impotens alak hagyott agresszív, ítélkező szövegét elmondani, ő csak a háttérben hápogott. Iszonyú ez a tudatlanság, undorító a hangnem! Szakítottak a civil szolgálattal????

su-jo
2014.10.22. 13:26:24
hétfőn 2
kedden 3
szerdán 3
csütörtökön 3
pénteken 3
szombaton 1
vasárnap -

ezért sztár műsor,
nem a hallgatottság (?) miatt

su-jo
2014.10.22. 13:19:37
6 bejegyzés,1400 olvasás, az utolsó (eddig) 9 hónapos
s ez a rádió (?) sztár műsora?

vércivil
2014.01.23. 11:05:32
A komoly, érdekes témákat "megölik" a latinos, hülye gyerek zenék. (Disputa) csüt. délelőtt

VADBÖLÉNY
2013.11.14. 09:11:52
Tibi? A gombapresszós??
Kurva gyenge! Adjátok fel Rakuczzal együtt!

Bébigörény
2013.11.14. 00:35:33
Tibi nagyon gyenge meg mindig.
(az elso es a mai musort "sikerult" meghallgatni)

freshwater
2013.06.21. 16:50:10
És még egy dolog: a riporter nem dísz vagy időmérő funkciója van csupán. Az ilyen dolgokat - mint ahogy egyszer (egyszer(!): az erkölcsi nevelés választhatóságánál) észre is vette - nem kellene hagynia.
Akkor pláne nem, ha válaszként szó szerint ugyanazt kapja megismételve, mint amire először rákérdezett.

Ez a szakma az ilyenekről szól.

freshwater
2013.06.21. 16:35:52
Katasztrófa ez a faszi a szekuláris gittegylettől - vagy a nyelvet nem ismeri, vagy szándékosan csúsztat, több helyen.

Döbbenet, hogy milyen szint elegendő, hogy valaki szót kapjon...

Magyar Ádám
2013.06.11. 12:01:30
Elindult új délutáni hazakísérő műsorunk, a 117 perc - minden délután 16-tól 18 óráig. Hírek, információk, aktualitások, a hét embere, vacsoratippek Zoli szakácstól, és még egy csomó más érdekesség két órában!  Ide várjuk a véleményeket, kérdéseket, ötleteket, témajavaslatokat!




© Civil Rádiózásért Alapítvány
Vissza a hagyományos oldalra