1%2014.01.21.

Adód 1%-val is segíthetsz! Civil Rádiózásért Alapítvány, 18048023-1-41117 perc2013.05.31.

Elindult új, színes délutáni magazinműsorunkl 117 perc címmel. Minden hétköznap délután négy órától 117 percben foglaljuk össze a nap híreit, mutatjuk be a hét emberét, adunk tanácsokat az esti vacsorához, és számounk be a civil világ eseményeiről.MARS, avagy mit tehet a sportmédia a rasszizmus ellen...2012.08.02.

A Civil Rádió a Community Media Forum Europe (CMFE) szervezetével közösen, az Európai Bizottság támogatásával, egy olyan szakmai rendezvénynek ad otthont, amelynek keretében a résztvevő újságírók – főként sportújságírók – a média különböző területein dolgozó szakemberek közösen tudósításokat, publikációkat, riportokat és interjúkat készítenek. 
Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő MARS (Media Against Racism in Sport) Nemzetközi Találkozóhelyszíne Budapest, a Budapest Hotel City Inn szálloda konferenciaterme (1082 Budapest, Futó utca 55.). A négynapos rendezvény 2012. szeptember 13-án 14 órától szeptember 16-án 14 óráig tart.
 A szakmai találkozó egyik átfogó célja, hogy a különbözőségek befogadását és elfogadását támogassa, illetve a diszkrimináció- és előítéletektől mentes gondolkodást erősítse a média, mint nyilvánossági eszköz segítségével.
A találkozó egyben lehetőséget kínál a média különböző szegmenseiből (közösségi, kereskedelmi, közszolgálati, írott, elektronikus és nyomtatott, rádiós és televíziós, helyi, regionális vagy országos) érkező újságírók és szakemberek számára, hogy a témával kapcsolatos gondolataikat megosszák egymással, sőt egymással közösen dolgozhassanak.
A nemzetközi találkozó ideje alatt a média különböző szegmenseiből érkező újságírók kiscsoportokban, párokban dolgozva készítenek – főként sport tematikájú – tudósításokat, publikációkat, rádiós beszámolókat, amiket a program végén a résztvevők közösen kiértékelnek. Az elkészített anyagok elérhetőek lesznek a program weboldalán is. 
A hasonló jellegű korábbi találkozók egyik legfontosabb eredménye az volt, hogy az újságírók a szakmai tapasztalataik és a bevált jó gyakorlatok, példák megosztásán keresztül egy másfajta szempontot is megjelenítettek a szakmai anyagaik elkészítésekor – a diszkriminációmentes, a különbözőségek befogadását és elfogadását elősegítő szemszögön keresztül pedig lassan formálni tudták a média egészének hozzáállását, de még ennél is fontosabb, hogy hatással voltak az emberek attitűdjeire, előítéletességére.
A szakmai találkozó az európai médiaszakemberek és az Európai Bizottság számára is egy jó lehetőség arra, hogy találkozzanak egy-egy ország újságíróival, és nyitott párbeszédet kezdeményezzenek a társadalmi különbözőségek elfogadásáról és különféle interkulturális témákról.
 
Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, örömmel vesszük jelentkezését.
Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet 2012. szeptember 4-ig
http://www.coe.int/t/dg4/cultureheritage/mars/National/Hungary_registration_en.asp 
 
A szakmai találkozó az Európai Unió és az Európai Bizottság közös, MARS - Media Against Racism in Sport (www.coe.int/mars) elnevezésű keretprogramjában valósul meg. 
További részleteket a csatolt, részletes angol nyelvű program tartalmaz. A program magyar nyelvű, a nemzetközi résztvevők számára angol fordítást biztosítunk.
A részvétel teljesen ingyenes, szállást a szakmai találkozónak is helyet adó szállodában tudunk biztosítani.
 Minden további részlettel kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal, az alábbi elérhetőségeken:
Civil Rádió
Cserháti Ákos (kapcsolattartó)
email: cserhati@civilradio.hu
telefon: 06 1 489 0998„Kommunikáció, térképek és alkalmazások” – 2011.december 1-től elkezdődött a COMAPP, egy, az Európai Unió által támogatott program2012.01.22.

A COMAPP, azaz a „közösségi média-alkalmazások és részvételi módszerek“ elnevezésű, az Európai Unió által támogatott innovációs projekt célja, hogy népszerűsítse azokat az ingyenesen, szabadon elérhető médiaeszközöket, amelyek segítségével a médiában alulreprezentált csoportok társadalmilag fontos kezdeményezéseiknek nyilvánosságot tudnak teremteni. A projekt magyarországi partnere a budapesti Civil Rádió.
 
A program keretében egy olyan nemzetközi – több évtizedes médiatapasztalaton alapuló – képzési anyagot dolgoznak ki a résztvevők, amely elsajátításával bárki beindíthatja saját nyilvánossági csatornáját, legyen az webtelevízió, internetes rádió, közösségi blog.
 
A program keretei között egyhetes kurzusok kerülnek megszervezésre a résztvevő országokban – így a Civil Rádió szervezésében Magyarországon is – elsősorban az oktatás területén dolgozó szakembereket, felnőttképzőket célozva, illetve az olyan területeken dolgozó szakembereket, akiknek mindennapi munkájuk során generációközi-, vagy interkulturális módszerekkel dolgozva, segíteni tudják a velük kapcsolatban álló csoportokat a szociális-, a kommunikációs- és a médiakompetenciájuk fejlesztésében.
 
 
A COMAPP program 6 különböző ország, 7 partnerszervezet – egyetemek és non-profit szervezetek – együttműködésével jött létre, olyan korábbi projektek tapasztalataira alapozva mint a „META Europe“ és a „Crosstalk“.
 
A projekt középpontjában a mobil- és okostelefon-alkalmazások állnak (hangfelvételek, fényképek, zenék, térképek, geocaching alkalmazások), és nem csupán a médiakompetencia fejlesztésének innovatív eszközeiként, hanem a generációk és kultúrák közti dialógus elősegítésének, kezdeményezésének lehetőségeiként is. A program kifejezetten támogatja a hátrányos helyzetű lakosság hozzáférését a nyilvánosság elérhető eszközeihez, mint a társadalmi részvétel egy különleges formájához.
 
 
A kurzus pedagógiai, didaktikai megközelítése résztvevő- és gyakorlatorientált. A folyamatos és azonnali visszajelzések és tesztelések alatt a résztvevők a tanult anyagot közvetlenül a gyakorlatba ültethetik át.
 
 
A kész kurzusleírás a kidolgozott tanulási és tanítási anyagokkal egy hatnyelvű (a partnerországok nyelvére lefordított) honlapon szabadon letölthető változatban elérhető lesz a www.comapp-online.de című oldalon.
 
Az EU projekt intézményi koordinátora a Pädagogische Hochschule Freiburg (Németország), további partnerszervezetek: Universität Sunderland (Anglia), Universität Lodz (Lengyelország), Civil Rádió FM 98.0 (Budapest, Magyarország), Radio Robin Hood 91.5 (Turku, Finnország), AlgoDoSol – Zenei és Kulturális Egyesület (Algodonales, Spanyolország) és a KoMMedia – Kommunikációkultúra és Médiapedagógiai Egyesület, (Freiburg, Németország).
 
A projekt időtartama 2 év (2011. decembertől – 2013. novemberig), a teljes támogatás összege pedig 294.440 € (Grundtvig, „Egész életen át tartó tanulás program”).
 
Dr. Traudel Günnel, Anja Bechstein, Pädagogische Hochschule Freiburg,
Akos Cserháti, Civil Radio FM 98.0 Budapest
 
A program közvetlen elődjének számító két projekt honlapja, szabadon letölthető tananyagokkal, megtalálhatók a következő internetes elérhetőségeken: www.meta-europe.de és a www.crosstalk-online.de. A programmal kapcsolatos bármilyen további kérdést szívesen fogadunk az alábbi elérhetőségen: Cserháti Ákos, cserhati@civilradio.hu
 

 
Elindult a LOKÁTOR!2012.01.16.

Elindult „Lokátor” elnevezésű tudományos ismeretterjesztő programunk a Civil Rádió tudományos műhelyének megvalósításában. A „Lokátor” célja, hogy a tudomány világát közelebb hozza – elsősorban a fiatalabb generációkhoz – és olyan érdekes, az Országos Tudományos Kutatási Alapprogram által támogatott kutatásokat mutasson be, amelyek a történelemtől a műveszettudományok át a csillagászatig a minket körülvevő világ megismerését és megértését célozzák.

Programunk keretei között igyekszünk hétről hétre bemutatni a magyarországi tehetséggondozás hátterét is - tehetségpontokat, szakembereket, programokat, a hátrányos helyzetűek és a kistelepüléseken élő tehetségek segítésének lehetőségeit.

De a „Lokátor” nem csupán kutatásokat mutat be, hanem igyekszik tehetséges fiatalokat is „megtalálni” és bevonni – ezért várjuk minden olyan, a tudományos ismeretterjesztés iránt érdeklődő (és nem csak fiatal) jelentkezését, aki szívesen mutatná be és hozná közelebb a tudomány izgalmas világát hallgatók ezreinek. Ha részt szeretne venni programunkban, kérjük írjon erre az elektronikus címre: helga@civilradio.hu a program koordinátorának Nagy Helgának.

Hallgassák műsorainkat, kövessék blogunkat, ahol az elmulasztott műsorokat le is tölthetik (www.civiltudomany.blog.hu) és jelentkezzenek programunkba önkéntesnek!

A „Lokátor” elnevezésű program az Országos Tudományos Kutatási Alapprogram 103151 azonosítószámú publikációs pályázat támogatásával és segítségével valósul meg.

Adakozz!2011.06.22.

Ha úgy érzed, a Civil Rádió méltó a támogatásodra, akkor adakozz! 
Bankszámlaszámunk: 11701004-20147734 

Segíts, szükségünk van rá!1% a Civil Rádiónak2011.03.18.

Adószámunk: 18048023-1-41

 A Civil Rádió arra kéri hallgatóit, ismerőseit és barátait, hogy a rádiót működtető Civil Rádiózásért Alapítvány számára rendelkezzenek 1%-ukról. Az alapítvány ezt a forrást minden évben a rádió működtetésére fordítja.Mutasd magad - nyertesek2011.02.23.

A beérkezett 74 pályázat közül a Civil Rádió szerkesztőbizottsága kiválasztotta a Mutasd magad című pályázatunk nyertes szervezeteit. E civil szervezetek médiamegjelenést és spotokat kaptak a Civil Rádiótól, így velük és programjaikkal a továbbiakban találkozhatnak az FM 98-on.

A nyertes szervezetek:

Arany János Művelődési Egyesület, Nagyszalonta
Ars Sacra Alapítvány
Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete
Ember a Városban Alapítvány
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
Humana Egyesület
Kelet-európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért Alapítvány
Kórházi Önkéntes Segítő Szolgálat Alapítvány
Léthatáron Alapítvány
Magyar Cochlearis Implantáltak Egyesülete
Magyar Ifjúsági Vöröskereszt
Magyar Környezeti Nevelési Egyesület
Nádasdy Történelmi Hagyományőrző Egyesület
Pro Jugendstil Művészeti Alapítvány
Tájszólam Közhasznú Egyesület
Távol az Otthontól Közhasznú Alapítvány
Útilapu Hálózat
Váltó-sáv Alapítvány
WWF Magyarország

A győzteseknek gratulálunk, a többi pályázónak pedig köszönjük a színvonalas munkát. Dolgozunk azon, hogy más formában, de az ő programjaikat is bemutassuk a Rádió adásaiban.Mutasd magad - pályázati felhívás2011.01.03.

MUTASD MAGAD! – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Civil Rádiózásért Alapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek számára, melynek átfogó célja, hogy a civil szféra történései, illetve az egyes szervezetek nagyobb nyilvánosságot kapjanak. A pályázati felhívásra civil szervezetek jelentkezését várjuk, akik szakmai programjukról hírt akarnak adni, fel szeretnék hívni a szélesebb közönség figyelmét egy-egy akciójukra, hétköznapi tevékenységükre.

A Civil Rádió, Magyarország egyik legnagyobb nonprofit, közösségi rádiója, több, mint másfél évtizede sugároz Budapesten és vételkörzetében. Műsorainkat a legszélesebb hallgatói közönségnek szánjuk, de a civil szféra híreire, információira, értékeire, eseményeire fogékony társadalmi csoportok a legfőbb célpontjaink. Állandó műsorainkban foglalkozunk – többek között – a környezet- és természetvédelem témáival, szociális kérdésekkel, kulturális témákkal, a nonprofit és önkéntes szektor jelenségeivel, a város és szomszédságainak közösségi életével, hangsúlyosan foglalkozunk továbbá a társadalmi részvétel lehetőségeivel és gyakorlatával.

A beérkezett pályázatok alapján 15 szervezetet választunk, amelyek megjelenési lehetőséget kapnak a Civil Rádióban. A 15 szervezet lehetőséget kap:

- magazinműsorainkban való megjelenésre (60 perc terjedelemben), amelyben a szervezet bemutathatja tevékenységét, céljait, programjait,
- egy általa meghatározott programjához kapcsolódóan ajánló szpotot gyártunk, amelyet 30 alkalommal leadunk műsorainkban.

A pályázó szervezetek részéről beküldendő:
- a szervezet célját, tevékenységi körét, célcsoportját, egy-egy sikeres programját bemutató rövid leírás, amelyet a mellékelt adatlapon kérünk kitölteni.
- annak a kezdeményezésének, programjának rövid leírása, amelyet a spot segítségével szeretnének ismertté tenni.

A pályázatokat elektronikus formában az alábbi címre várjuk: palyazat@civilradio.hu
A beküldési határidő: 2011. január 30. 24.00.

A pályázatokat 2011. február 10-ig a Civil Rádió szerkesztőbizottsága értékeli és a döntésről mindenkit írásban értesít.

Pályázatunkat a Nemzeti Civil Alap támogatja.Műsorkészítőket keresünk2010.11.29.

A Civil Rádió keresi azokat a rádiózni vágyó, civil és kulturális értékek iránt elkötelezett leendő műsorkészítőit, akik gazdasági, vagy kulturális műsort szívesen készítenének, vagy ilyenben részt vennének. Jelentkezni a civilradio@civilradio.hu e-mail címen lehet.Zenei mûsorkészítõket keresünk!2010.04.02.

A Civil Rádió munkatársai keresik a klasszikus és kortárs zene szerelmeseit, akik önkéntes alapon szívesen készítenének mûsorokat heti, esetleg 2 heti rendszerességgel. Ha szeretnél részt venni a jövõ koncertlátogatóinak nevelésében, köztünk a helyed! Jelentkezni a kdgyorgy@gmail.com címen lehet.Köszönjük!2008.10.17.

Idén az 1%-ból Ti, kedves tízezerfülû hallgatók, 749.255 Ft-ot adtatok a Rádiónak. Mi pedig nagyon szépen köszönjük.Kultúrkortyok2008.09.22.

Kultúrkortyok minden nap 16.05-kor. Egy csokornyi szubjektív kulturális ajánlat, koncertektõl a túrákig, hogy ne maradjon program nélkül. Minden nap friss, csak hazai alapanyagokból, tartósítószer-mentes!Fesztiválkommandó2008.07.15.

Fesztiválkommandó - friss lubickolás a nyári fesztiválokban

http://efkom.freeblog.huKöszönjük!2008.05.21.

Köszönjük!

Minden civil szervezet nevében köszönjük, hogy az idén (is) felajánlotta adójának 1%-át valamelyikünknek. Legyen szó állatvédelemrõl, gyermekekrõl, oktatásról, kisebbségekrõl, közösségi rádiózásról, városvédelemrõl, meggyõzõdésünk, hogy jó helyre ment; sõt, sokkal jobb helyen van ez az összeg, mint (bármely) kormánynál.

És külön köszönjük azoknak, akik minket választottak, ígérjük, a következõ évben is megszolgáljuk bizalmukat!Mûszaki hiba2008.04.09.

Mûszaki hiba miatt a Civil Rádió adása átmenetileg csak az interneten hallható. A hiba elhárításán dolgozunk, kedves hallgatóink türelmét és elnézését kérjük.1% - a Civil Rádiónak2008.03.11.

Adószámunk: 18048023-1-41

A Civil Rádió arra kéri hallgatóit, ismerõseit és barátait, hogy a rádiót mûködtetõ Civil Rádiózásért Alapítvány számára rendelkezzenek 1%-ukról. Az alapítvány ezt a forrást minden évben a rádió mûködtetésére fordítja.
Az internetes adás szünetel2008.02.20.

Egy technikai hiba miatt az internetes adásunk jelenleg szünetel, de amint a szolgáltató visszaadja a vonalunkat, újraindítjuk. A hiba miatt hallgatóink szíves elnézését kérjük!Adókarbantartás2008.02.04.

A Civil Rádió adása a szokásos adókarbantartás után jobb minõségben szól az éterben, tessék mindenkinek meghallgatni!Karácsony és szilveszter2007.12.20.

Aktuális mûsoraink karácsonykor és szilveszterkor:

December 24., 16.00-18.00: gospel-összeállítás Géczi Gábor szerkesztésében (ismétlés: hajnali 5-7).

GOSPEL: az evangélium részleteinek énekelt változata.
A mûfaj egyik legjobb képviselöinek, a többszörös  Grammy díjas Blind Boys of Alabama együttesnek 2002-ben és 2004-ben megjelent albumaiból adunk egy válogatást. Ez az 1939 óta létezõ együttes zenéjével nem csak a karácsony ünnepét teszi színesebbé, hanem alkalmat  ad számunkra,  hogy az emberi hangot (vox humana) ünnepeljük és csodáljuk.

"Ez a mi sorsunk, hogy az igazi gospelt énekeljük és népszerüsítsük, kompromisszumok nélkül.
THE HOLMES BROTHERS nevû gospel bluest játszó new york-i együttes 1980-ban alakult, de 10 évig csak New York blueskocsmáiban léptek fel. 1990-tõl jelentek meg lemezeik és a zenekar sikerének egyik titka a blues, a gospel és a soul elemeinek csak rájuk jellemzö, egyedi keveréke. Karácsony napján egy órában adunk válogatást az együttes felvételeibõl.

December 25., 10.00-12.00: zenés összeállítás magyar és környezõ országok karácsonyi szokásairól, szerkesztõ: Kalmár László (ismétlés: éjjel 0-2 óráig).

December 26., 10.00-11.00: Rock and Roll összeállítás, szerkesztõ: Kalmár László (ismétlés: éjjel 0-1 óráig).

December 26., 11.00-12.00: Jönnek a pomogácsok! Hangjáték Lázár Ervin mûvébõl (ismétlés: éjjel 1-2 óráig).

A tavalyi elsõ hangjáték után idén a Jönnek a pomogácsok! címû mesét dolgozta fel a Lázár Ervin Baráti Kör. Vigyázat! Tényleg jönnek!

December 26., 14.00-15.00: Zenés irodalmi összeállítás, I. rész. Szerkesztõ: Kalmár László és Géczi Gábor (ismétlés: hajnali 3-4 óráig).

"Hull, hull a felhõ könnyû pelyhe,
 Az utczákon tengernyi nép.
Paraszt, úr  tarka egyvelegbe
Megyen hallgatni szent misét.
Az ablakból ide csillan
Hivogató  világítás.
Ez egyszer minden évben így van:
MA SZÜLETETT A MESSIÁS!"

Zenés irodalmi mûsor karácsony napján. Összeállította: Kalmár László. Közremûködnek: Géczi Gábor és hangfelvételrõl Merényi  Judit.

December 26., 17.00-18.00: Zenés irodalmi összeállítás, II. rész. Szerkesztõ: Kalmár László és Géczi Gábor (ismétlés: hajnali 5-6 óráig).

'Karácsony elsö napja van,
köszönt és minden jót kíván
egy csíz a csupasz körtefán. '

Zenés irodalmi mûsor karácsony napján, amelybõl többek között kiderül, hogy Sherlcok Holmes illetve egy cirkuszi  bohóc miként töltik a karácsonyi ünnepet. Összeállította: Kalmár László és Géczi Gábor. Közremüködnek a szerkesztök  és Fuferenda Judit.

Január 1., 0.00-7.00: Szilveszteri rock and roll összeállítás, Kalmár László szerkesztésében.

Minden kedves hallgatónknak kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánunk!
Esélyek hete a Civil Rádióban2007.10.02.

Milyen esélyei vannak a munkaerõpiacon egy romának, egy fogyatékossággal élõnek, egy nyugdíjkorhatárhoz közelítõ álláskeresõ férfinek vagy nõnek? Meddig juthat az ember, ha hátrányos helyzetû családba született, és meddig, ha egyszerûen csak egy vidéki kisvárosból vagy faluból indul. Jog, érdekérvényesítés, lehetõségek – vagy azok hiánya – esélyek és esélyegyenlõség a mindennapokban. Figyelje és hallgassa tematikus mûsorainkat a 98 Mhz-en, a Civil Rádióban október elsõ két hetében!

Az Esélyek hete program mûsorai a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával készülnek.
Kitüntetés2007.08.22.

Dombi Gábor (többek között a Civil Rádió Infopoly címû mûsorának szerkesztõ-mûsorvezetõje) Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült augusztus 20-a alkalmából. Dombi Gábor, az INFORUM Informatikai Érdekegyeztetõ Fórum fõtitkára, a digitális esélyegyenlõség programokban végzett munkájáért, különös tekintettel az unoka-nagyszülõ versenyek megszervezéséért, az Információs Társadalom megteremtéséért kapta az elismerést.Fesztiválkommandó2007.07.03.

A Fesztiválkommandó újra támad! Nyáron a legtöbb fesztiválon ott vagyunk, részletesen a blogon: http://efkom.freeblog.hu

 
Mûsorcserék2007.06.18.

E héttõl a Forgószínpad minden páros vasárnap 14 órától, a Hangképcsarnok pedig minden hétfõn 9 órától hallható.1% - hajrá2007.05.17.

Kedves hallgatóink! Még 2 nap az adóbevallásig! Kérjük, az 1%-os felajánlásoknál gondoljanak a Civil Rádióra is...
Ki segít?2007.05.05.

Létezik-e kritikus tömeg a lakóhelyi érdekérvényesítésben?

A Civil Rádió Mûhelytalálkozót szervez május 7-én hétfõn 18,30-tól a Közért Közösségi Kávézóban (IX. Tûzoltó u. 33.). Mûhely-beszélgetésünkben arra keressük a választ, hogyan válhatnak a különféle helyi lakossági akaratok, érdek- és értékvédelmi küzdelmek, hálózati kapcsolataik, összefogásuk révén igazán nyomásképes erõvé a döntéshozókkal, a hivatalokkal és a befektetõkkel folytatott harcokban. Vendégeink: Schiffer András ügyvéd; továbbá egyeztetés alatt: Gerle János örökségvédelmi ügyekben (is) járatos építész, valamint a Levegõ Munkacsoport képviselõje. Házigazdák: A KÖZÉRT Egyesület és a Civil Rádió.
Élõben a Fonóból2007.02.10.

Szombat este újra élõ közvetítés a Fonóból. Este 9-tõl a Fondor zenekar lemezbemutató koncertjét közvetítjük.
wiw2007.01.02.

A Civil Rádió adatlapja fenn van a wiw-en: jelöld be te is (ha még nem tetted volna)!

Dömdödöm2007.01.02.

Dömdödöm címû, karácsonyra elkészült hangjátékunk letölthetõ a Mûsorarchívumból (egyéb letöltések / kultúra). Hallgassátok szeretettel!Játék könyvnyereményekért2006.10.12.

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! Játssz velünk könyvnyereményekért! A megfejtéseket a jatek@civilradio.hu e-mail címre tudjátok beküldeni. A feladványokat, a sorsolások idõpontját és a nyerteseket mindig itt tesszük közzé.Hogyan készítsünk híreket önmagunkról? - Kommunikációs tanfolyam civil szervezeteknek2006.08.13.

Fontos dologért dolgoztok nap mint nap, de úgy érzitek, hogy csak kevesen tudnak róla? Úgy érzitek, hogy a külvilág nem támogat eléggé titeket? Segítségre lenne szükségetek a sajtókapcsolatok alakításában?

Gyertek el a Civil Rádió által szervezett tanfolyamra november 24-25-én, és segítséget kaphattok abban, hogy híreiteket, közleményeiteket a megfelelõ csatornák igénybevételével a nyilvánosság számára is megismerhetõvé tegyétek!

További információk és jelentkezési lap letölthetõ innen.